Το Burger King σερβίρει παγωτό „Poop“ After Moldy Whopper για να απεικονίσει φυσικά τρόφιμα

Το Burger King σερβίρει παγωτό „Poop“ After Moldy Whopper για να απεικονίσει φυσικά τρόφιμα

28 März 2022 0 Von admin

Στιγμιότυπο οθόνης βίντεο μέσω David The Agency

Το τελευταίο πράγμα των εστιατορίων θέλουν να είναι το φαγητό τους Γκόρντον Ράμσεϊ-επιμαλλά ο Burger King πηγαίνει κόντρα στο κόκκο και προσωπικά κάνει αντιαισθητικούς παραλληλισμούς με τα τρεξίματα.

‚Poop Emoji Ice Cream‘, φέρνοντας στο μυαλό α αχνίζων παγωμένο σωρό χάλια, σερβίρεται τώρα σε ειδικό φορτηγό παγωτού στη Βραζιλία. Το σκεπτικό της αλυσίδας για αυτό είναι εξίσου μπερδεμένο με την ίδια την ιδέα: Μπορεί να μοιάζει με s**t, αλλά σίγουρα δεν περιέχει ούτε έχει γεύση σαν s**t—χημικές ουσίες AKA και συντηρητικά που δεν είναι εξαιρετικά για το σώμα .

Η φαιδράς Το μαλακό σερβίρισμα, με μάτια και στόμα, προορίζεται να αντιπροσωπεύει το μενού γλυκών του Burger King Brazil, το οποίο είναι 100% χωρίς τεχνητά συστατικά. Το αντιδιαισθητικό – αν και ομολογουμένως αξιολάτρευτο – στοχεύει να αποτυπώσει μια διαρκή εικόνα στο μυαλό των καταναλωτών σχετικά με την αγάπη του γίγαντα του fast-food για τα φυσικά συστατικά.


Στιγμιότυπο οθόνης βίντεο μέσω David The Agency

Πλευρική σημείωση: Έγινε ξέρετε ότι το emoji με τα κακά ήταν, στην πραγματικότητα, η βάση για το soft-service emoji παγωτού; Όταν δημιουργούσαν το εικονίδιο για το γλυκό, οι σχεδιαστές της Apple απλώς πρόσθεσαν έναν κώνο στο σχήμα του.

Η ιδέα για Το παγωτό Burger King’s εμπνευσμένο από τα κακά προέρχεται από το τμήμα του Σάο Πάολο του David The Agency, του ίδιου διαφημιστικού πρακτορείου που δημιούργησε αυτό το αξέχαστο, που γυρίζει το στομάχι Μούλντι Γούπερ καμπάνια. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εκεί.

Το μαλακό σερβίρισμα θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αν και η αλυσίδα σκέφτεται να το κάνει μόνιμο στοιχείο στο μενού.

[via Restaurant Dive and Marketing Communication News, video and cover image via David The Agency]